Kauneus ja Hyvinvointi

Kestopigmentointi

taffy_iso

Kestopigmentointi on kulmien , silmien ja huulien ”pysyvää” korostamista. Sen avulla voidaan helpottaa jokapäiväistä meikkaamista tai korjata luonnollisia virheitä, kuten kulmakarvojen puuttumista, epäsymmetriaa, värihäiriöitä, laskeutuvia kulmakarvoja jne.

Kestopigmentoinnista on hyötyä mm:

  • kasvot ovat aina huolitellun näköiset
  • meikkiallergia estää meikkaamisen
  • huono näkö haittaa meikkaamista
  • ei jaksa eikä osaa meikata oikein
  • rasvoittuva iho tai vaativa harrastus: meikkivärit eivät pysy iholla
  • helpottaa ja nopeuttaa meikkaamista

 

Pigmentti_art

 

 

Perinteiseen pigmentointiin verrattuna tämä ns. ”karvatekniikka” mahdollistaa erittäin luonnollisen lopputuloksen ja nopean parantumisen, koska rupea ei tule.

Toimenpide on myös kivuton – iho puudutetaan paikallisesti ennen, ja tarvittaessa myös toimenpiteen aikana, voidemaisella puudutteella.

Kulmien pigmentointien avulla voidaan korjata henkilön ilmettä ryhdikkäämmäksi, joten asiakkaat kokevat pigmentoinnin pienenä ”kauneusleikkauksena”.

Kestopigmentoinnin tulee olla harmoniassa henkilön luonnollisen ulkonäön kanssa. Siksi pigmentointien muoto ja väri tulee valita henkilölle sopivaksi. Väri ja muoto suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä, yksilöllisesti.

Pigmentointi tehdään aina kaksi kertaa oikeanlaisen värin sekä muodon saavuttamiseksi. Jälkipigmentointi tulisi tehdä 3kk sisällä ensimmäisestä hoitokerrasta.

Kasvojen tulisi pigmentoinnin jälkeen näyttää luonnolliselta ja meikkaamattomalta, mutta silti hyvältä ilman meikkiä.

Oikein tehtynä pigmentointi pysyy iholla keskimäärin n. 3 vuotta. Mutta, pigmentoinnissa kuten tatuoinneissakin on hyvä tietää, että kun väri viedään elävään kudokseen, väri voi jollakin ihoilla muuttua hieman. Tämä johtuu siitä, että jokaisella on erilainen iho ja  pigmentit kiinnittyvät ihoon eri tavalla. Erikokoiset värimolekyylit käyttäytyvät eri tavalla jokaisen iholla ja näin ollen voi myös väri näyttää erilaiselta jokaisen iholla. Pigmentointiaineet tulevat iholta pois ajan myötä, mitä nuorempi iho, yleensä sitä nopeammin. Väri myös aina haalenee ja sävy muuttuu jonkin verran ajan myötä.

Linkki: KOTIHOITO-OHJEET ENNEN JA JÄLKEEN PIGMENTOINNIN

Varaa aika ilmaiseen konsultointiin p. 0400 699 681  tai aikaihana@gmail.com

 

Purebeau

Käytämme Purebeaun kestopigmentointivärejä, jonka mikropigmentit ovat tarkan kontrollin alaisia, joten niiden laatu on korkeatasoinen. Värit ja mikropigmentit ovat dermatologisesti testattuja, ovat myös läpikäyneet allergeeniset herkkyystestit. Väreissä ei ole mitään luontaista riskiä niiden käytölle lääkityksen eikä erityisesti radiologisten tutkimusten aikana (tietokonetomografia sekä magneettikuvaus). Kaikki värit ovat kliinisesti steriilejä.