Kauneus ja Hyvinvointi

Mikroneulaus

Ovatko kasvosi ryhdittömät ja veltot, ja niissä näkyy iän tai elämäntapojen tuomia juonteita, ryppyjä ja epätasaisuutta?

Tässä apu sinulle, huomaat muutoksen jo yhden hoidon jälkeen!

Mikroneulauksella voidaan hoitaa esimerkiksi aknearpia, kasvojen ja kaulan juonteita sekä ryppyjä, ikääntynyttä ja auringon vahingoittamaa ihoa, veltostunutta, ryhditöntä ihoa, hyperpigmentaatiota, arpijuovia, epätasaisuuksia ja laajentuneita ihohuokosia.

Mikroneulausterapia stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.

Digital Makeover

Ihon luonnollinen uudistuminen ja korjaus

Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista. Uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu. Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri paranee.

Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset  ovat osoittaneet, että mikroneulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät.

ennen jälkeen arpi

Hoidon kulku

Hoito on hellävaraista, mutta erityisen tehokasta täsmähoitoa ongelmakohtiin. Hoidon alussa desinfioitu iho puudutetaan AneStop puudutusaineella, jonka jälkeen hoidettavat alueet neulataan läpi koneellisesti hoitopäällä. Mikroneulat ovat kertakäyttöisiä. Neulauksen yhteydessä ihoon imeytetään hoitavia tehoaineita. Neulaus tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa olevia mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa.

Sarjahoidon tukena on hyvä käyttää Environin A-vitamiinivoidetta, joka vahvistaa ihoa, nopeuttaa ihon palautumista ja parantaa hoidon tuloksia.

Neulauksen jälkeen ihoon ei saa koskea 6 tuntiin ja se punoittaa 1-5 päivää neulauksen syvyydestä riippuen. Neulaus voidaan tehdä sarjahoitona aina kuukauden välein.

Koneellinen mikroneulaus kasvot 160€, kasvot+kaula 180€

surgical_2_before_324x

surgical_2_after_324x